Abonnementen en prijzen

Het is dé uitdaging voor ieder zakelijk netwerk en iedere webinar aanbieder om potentiële leden en volgers te bereiken. De Nationale Netwerk Agenda is hiervoor dé oplossing. Breng jouw netwerkactiviteiten of B-to-B webinars onder de aandacht van een grote groep geïnteresseerde ondernemers. Alles overzichtelijk gerangschikt en altijd actueel. Door de uitgebreide zoekfuncties, komen ondernemers direct bij de, voor hun, relevante activiteiten. De link naar jouw organisatie is dan snel gemaakt!

De Nationale Netwerk Agenda biedt abonnementen aan, tegen wel zeer aantrekkelijke tarieven. Zet dit af tegen alle moeite die je moet doen om leden of webinar volgers aan te trekken en niet te vergeten de kosten die je daarvoor moet maken, dan is de keuze voor de Nationale Netwerk Agenda niet moeilijk. Waar wacht je nog op?  

Adverteren op nationalenetwerkagenda.nl

We bieden je ook mogelijkheden om op ons platform te adverteren. Wil je daar meer over weten? Bel 023 210 0201 en wij vertellen je graag wat de Nationale Netwerk Agenda jou kan bieden.

25%

korting

* op het eerste jaarabonnement

Abonnement zakelijke netwerken en webinars

90 euro p.j.*

(excl. BTW)

Normaal 120 euro p.j. (excl. BTW)
  • Incl. 64 credits voor toevoegen evenementen aan de netwerk/webinar-agenda  (1 credit per evenement, 2 credits per webinar)
  • Vermelding op netwerk/webinar-pagina
  • Eigen pagina op Nationale Netwerk Agenda
aanmelden

Extra credits zakelijke netwerken en webinars

2 euro

(excl. BTW)
  • (1 credit per evenement, 2 credits per webinar)

Alleen i.c.m. abonnement zakelijke netwerken en webinars

Vermelding op partnerpagina

54 euro p.j.*

(excl. BTW)

Normaal 72 euro p.j. (excl. BTW)
  • Vermelding op partner-pagina
  • Eigen pagina op Nationale Netwerk Agenda
aanmelden

API-link

36euro p.j.*

(excl. BTW)

Normaal 48 euro p.j. (excl. BTW)
Plaats uw agenda via een API-link op uw eigen site. Volledig gesynchroniseerd met de Nationale Netwerk Agenda. Voor meer informatie, neem contact op met 4Bis Innovations, +31 23 576 5400