Over ons

Netwerken loont, dat weet iedere ondernemer. Maar in deze rare tijd van Corona en steeds sneller opvolgende digitale mogelijkheden verandert alles ineens wel heel snel. Zo netwerken we tegenwoordig met videobellen, maken we digitaal kennis, volgen we webinars voor de broodnodige kennisvergaring en komen er steeds meer hybride netwerken bij. Iets wat ontelbare kansen op kan leveren, zowel voor netwerkers als netwerken. 

Maar hoe vind je in dat oerwoud van onbegrensde mogelijkheden als onderenemer nu het beste netwerk voor jou? Ga je voor betaald of vrijblijvend, dichtbij of online? En wat te denken van de netwerken, organisaties voor webinars en aanverwante partners? Hoe presenteren zij zich en hoe brengen zij hun activiteiten onder de aandacht? Hoe zorgen zij voor actuele aandacht en reseveringsmogelijkheden voor hun evenementen?

Om de wereld van netwerken overzichtelijk, actueel en compleet in kaart te brengen en partijen te verbinden met elkaar, is de Agenda ontstaan. Bedacht door een clubje innovatieve ondernemers dat juist in deze tijd volop kansen ziet. Zo kunnen netwerken, webinarorganisaties en aanverwante partners zich presenteren bij ons, terwijl ondernemers wegwijs raken in de wereld van netwerken.  


Onze partners 

...
Onderneem in

Onderneemin.nl is hét ondernemersportaal voor zowel de gevestigde als voor de jonge, startende ondernemer die zich net heeft ingeschreven bij de KvK. Ons digitale ondernemersmagazine inspireert en informeert.

...
4BIS Innovations

Bij 4BIS Innovations bouwen ze software oplossingen zodat ondernemers hun zakelijke prestaties en winstgevendheid kunnen verbeteren met betere software, zonder er naar om te hoeven kijken. Simpel, snel en goed geregeld. Technologische oplossingen om mee te groeien.

...
Netwerkgids Nederland

Onze kracht is het bedenken, organiseren en uitvoeren van verbindende netwerk activiteiten. Breng jouw gezelschap met elkaar in verbinding op basis van sales, teambuilding, kennis, ontspanning of een combinatie van doelstellingen.