Onze inspiratie

Het netwerklandschap verandert in een razendsnel tempo. Zo netwerken we tegenwoordig via Zoom of Teams, maken we digitaal kennis, volgen we webinars voor de broodnodige kennisvergaring en komen er steeds meer hybride netwerken bij. Iets wat ontelbare kansen op kan leveren, zowel voor netwerkers als voor netwerken

Maar hoe vind je als ondernemer in dat oerwoud van onbegrensde mogelijkheden nu het beste netwerk? Ga je voor betaald of vrijblijvend, dichtbij of online? En wat te denken van het aanbod aan interessante netwerkevents en webinars? De Agenda zorgt ervoor dat ondernemers, netwerken en hieraan gerelateerde partners elkaar moeiteloos vinden. 

Om de wereld van netwerken overzichtelijk, actueel en compleet in kaart te brengen en partijen te verbinden met elkaar, is de Agenda ontstaan. Bedacht door enkele innovatieve ondernemers die juist in deze tijd volop kansen zien en deze willen benutten. Zo kunnen netwerken, webinarorganisaties en aan netwerkgerelateerde business-to-business diensten zich presenteren bij ons, terwijl ondernemers wegwijs raken in de wereld van netwerken.