Mogelijkheden

Wat betekent de Netwerk Agenda voor jou als ondernemer? In ieder geval een compleet, inspirerend en actueel overzicht van netwerken, partners en hun activiteiten. Zo kun je met uitgebreide zoekfilters exact het netwerk van jouw keuze vinden. Betaald of liever onbetaald, dichtbij of landelijk, in de ochtend of liever 's avonds? Hoe meer opties je opgeeft, hoe duidelijker het overzicht!

Jezelf als netwerk beter en actueler onder de aandacht brengen van potentiële leden? Dat kan bij onze Agenda heel simpel! Zo krijgt ieder aangemeld netwerk een eigen pagina waarop jullie meer kunnen vertellen over de organisatie en haar activiteiten. Moeite om de agenda op de eigen website bij te houden? Via een handige API-link blijft deze voortaan altijd actueel en door meerdere mensen te beheren. 

In de periferie van netwerken en organisaties die webinars verzorgen, zijn er allerlei andere bedrijven die iets kunnen bijdragen. Denk eens aan audiovisuelebedrijven, vergaderlocaties, netwerktrainers, maar ook cateraars en sprekers. Ook deze partners krijgen een platform bij ons. Handig voor de netwerken als zij een aanvullende dienst voor hun events of bijeenkomsten zoeken. Handig voor de netwerkers die alvast meer willen weten over een bepaalde locatie, spreker of andere partner.