Adverteren

Netwerken… Of dat nu in levende lijve is, via een webinar of in hybride vorm, netwerken is en blijft belangrijk om de juiste mensen voor jouw business te vinden en interesseren. En helemaal in deze sterk veranderende tijd van nu is het offline en online leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen van levensbelang. 

Maar het is niet alleen nemen, maar ook een kwestie van geven. Elkaar iets gunnen en verder willen helpen. Om al die kansen op een complete, actuele en overzichtelijke manier te presenteren, is er nu de Nationale Netwerk Agenda, een platform dat er tot dusverre nog niet was. En daar liggen dus ook volop kansen om te adverteren!

Wat te denken immers van die talloze bezoekers die het platform dagelijks zullen raadplegen voor een actueel evenement? Bezoekers die bewust zoeken naar netwerken, webinars, locaties en nog veel meer. Al die zakelijke netwerken en webinars waren immers nog niet eerder op zo'n manier gepresenteerd. Bedenk je eens hoeveel views een banner op onze site oplevert. 

We bieden je de mogelijkheid om op ons platform te adverteren. Wil je daar meer over weten? Bel 023 2100 201 en wij vertellen je graag wat de Nationale Netwerk Agenda jou kan bieden.